Este un forum in care vei gasi toate informatiile necasare despre telenovele, seriale si nu numai.


  REMARCABIL!!!

  Distribuiţi
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Noi 28, 2015 4:17 am

  KURT SEYT VE SURA
  EP.3
  Șura visează că se află pe câmpul de luptă și îl caută pe Seyit dar nu-l găsește. De când a aflat că ar fi mort, e într-o continuă stare de șoc și e sedată permanent, pentru că atunci când se trezește plânge disperată. Pe de altă parte boala tatălui ei este în faza terminală și în câteva zile acesta moare. Șura este încă odată lovită de durere, iar Petro se găsește să vină la ea și s-o îmbărbăteze spunându-i că-și va respecta promisiunea făcută tatălui ei că o va iubi și va fi alături de ea mereu. Șura se uită confuză la el și vorbește doar despre Seyit și despre iubirea lor unică. Apoi ea îi cade în brațe, inertă, iar Petro vede sticluța goală care se sparge de podea. După ce intervine medicul, mătușa Șurei o dojenește că era cât pe ce să afle toată lumea că ea a trăit cu un turc, apoi îi spune că trebuie să se mărite cu Petro, pentru că i-a salvat viața.

  In dragoste si in razboi ep. 3 rezumat pulbere de stele
  Celil, care nu poate să creadă că Seyit este mort până nu-i găsește corpul, umblă din spital în spital în spatele frontului și îl găsește până la urmă, rănit, inconștient, dar viu. Stă cu el câteva zile, scrie o scrisoare, apoi îi lasă un medalion la capul patului și pleacă înapoi pe front. E luna martie a anului 1917. Celil se află într-un tren, iar într-o stație vede un grup de rebeli, cu steaguri roșii. Părinții lui Seyit nu au nici o veste de la el de mai multe luni, dar nu îndrăznesc să rostească gândul cel negru cu voce tare. Petro găsește în casă la Șura între plicurile aduse de poștă un mesaj de dragoste de la Seyit, trimis imediat ce el a putut să scrie, din spital, și o scrisoare de la Tatiana care îi spune să nu-și piardă speranța că Celil îl caută pe Seyit și precis îl va găsi. De ciudă, Petro aruncă ambele scrisori în foc.

  In dragoste si in razboi ep. 3 rezumat pulbere de stele
  După ce Seyit își vine în simțiri și este îngrijit, părăsește spitalul și ajunge acasă, deși încă șchiopătează. Într-o seară, Celil și Tatiana îi povestesc că Mișa s-ar fi alăturat rebelilor, dar el nu crede, spune că Mișa avea probabil o misiune secretă de la țar. Celil conchide că în ziua de azi nici nu mai știi în cine să ai încredere și în cine nu. La Petrograd, pe un panou, pozele celor bănuiți că s-au aliat cu rebelii sunt lipite ca să se știe și să fie împușcați pe loc. Poza lui Mișa este acolo, la fel și a lui Seyit. Petro, șeful grupului care caută răzbunare pentru trădători, le spune celor care lipesc pozele să o dea jos pe aceea, pentru că locotenentul Eminof este mort. A doua zi Petro are o mare surpriză când îl vede pe prietenul său viu și nevătămat. În discuția care urmează îl anunță pe Seyit că Șura știe că el a murit. Seyit se miră și spune că i-a trimis mesaj Șurei, dar Petro zice că poșta nu aducea scrisorile din zona de sud. După aceea, Petro îi dă niște ordine unui argat care aleargă să-i îndeplinească stăpânului voia.

  În casă la surorile Verjenski este liniște, mobilele sunt acoperite cu cearceafuri albe, ca și cum nimeni n-ar mai locui acolo. Mătușa lor intră înăuntru și cu toatele vorbesc în șoaptă. Ea le spune că vor pleca cu trenul din noaptea aceea, apoi încep să se audă de afară focuri de arme și gălăgie, și ele se ascund după mobile. Celil și Seyit pleacă noaptea spre casa surorilor Verjenski dar pe drum sunt atacați de o bandă de "rebeli" (atac comandat de Petro). Seyit, călit datorită războiului, aude zgomote ciudate și iese cu Celil din caleașcă, iar în clipa când este atacată, e goală. Cei doi, ascunși după copaci, reușesc să-i neutralizeze pe atacatori, apoi se îndreaptă către casa unde au locuit Șura cu surorile ei, care acum este devastată.

  In dragoste si in razboi ep. 3 rezumat pulbere de stele
  Petro conduce o acțiune în urma căreia Mișa este prins, dar consecința este că și părinții lui sunt luați de acasă sub escortă. Șura se întâlnește cu Celil și Tatiana întâmplător și apoi ei doi o duc la Seyit care doarme într-o cameră de hotel. Cei doi se îmbrățișează apoi Seyit merge la mătușa Șurei și îi spune că deși nu este locul potrivit pentru așa ceva (ele se pregătesc să meargă la gară să plece din zonă) îi cere mâna Șurei, dar mătușa ei spune că e mai bine să aștepte vremuri ceva mai limpezi și după aceea cei doi se pot căsători. Șura pare foarte dezamăgită și tristă, dar nu are timp să-și dea seama ce se petrece în sufletul ei că din nou se aud focuri de armă, cineva trage chiar spre sala de așteptare, iar lumea stă culcată la pământ. Celil este vânat de cei de afară, Seyit iese să-și ajute prietenul și după un schimb de focuri sunt uciși toți cei veniți după ei. Șura își dă seama că nu e lucru curat cu acei rebeli veniți la gară, care parcă știau că Seyit se află acolo, dar nu are timp de raționamente pentru că vine trenul. Seyit le urcă pe doamne la vagon și își ia rămas bun de la Șura promițând că se vor revedea peste două luni. Ea n-ar vrea să plece, dar el o obligă aproape să intre în tren. Apoi, pe când el era pe peron, mergând pe lângă geamul unde se află Șura, una dintre surorile ei o întreabă de ce merge cu ele și nu rămâne alături de iubirea ei, se teme de moarte? Atunci Șura le spune surorilor că le iubește și s-o ierte, și aruncă valiza apoi sare din tren direct în brațele lui Seyit...
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Noi 28, 2015 4:24 am

  KURT SEYT VE SURA

  EP.4
  In dragoste si in razboi ep. 4 rezumat Suntem în luna mai a anului 1917. Kurt Seyit, Șura, Tatiana și Celil se îndreaptă către sud, către Crimeea, acasă la Seyit. Mama și mătușa Șurei își fac acum gânduri despre ce o să-i spună lui Petro, căruia îi dăduseră speranțe în ceea ce o privește pe Șura. Pe drum, Tatianei îi este rău, din cauza unei sarcini despre care deocamdată nu vorbește nimănui. Mișa este eliberat din locul unde era, rănit și legat de mâini și de picioare, lăsat să sângereze. Petro trece de partea rebelilor ca să-i poată elibera pe părinții lui, dar tatăl său, Andrei, îl reneagă pentru asta, se ceartă amândoi și Petro pleacă de acasă considerând că nu are de ce să mai rămână dacă taică-său l-a alungat.

  In dragoste si in razboi ep. 4 rezumat
  În Alusta, colonelul Eminof își așteaptă fiul, dar mama lui Seyit și amintește că l-a auzit pe acesta vorbind cu unul dintre frați în grădină despre faptul că s-a îndrăgostit de Șura. Ea încearcă să-l facă pe Mîrza să-și reconsidere poziția față de căsătoria fiului lor, dar bătrânul se arată neînduplecat. Casa lor este pândită noaptea de doi dintre cei care le muncesc pământul, și care urmăresc să-l împuște pe colonel. Însă greșesc ținta și sunt nevoiți să plece, pentru că și Osman, fiul mai mic al Eminoff-ilor ieșise cu o pușcă pe cerdac.

  In dragoste si in razboi ep. 4 rezumat
  Seyit și prietenii lui ajung cu o caleașcă aproape de ținuturile familiei, la un lac și el își amintește de noaptea în care cu toții, prietenii lui, făcuseră o promisiune dar Mișa nu dorise să ia parte la făgăduiala lor. Seyit vorbește ca pentru sine, că-i pare rău că nu știa, atunci, că Mișa avea să trădeze. Cei patru ajung la casa de la podgorie și Seyit le propune să poposească mai întâi acolo, câteva zile. După ce se odihnesc și petrec relaxați, într-o zi Tatianei i se face brusc rău, are dureri atroce în abdomen și sângerează. Este chemat imediat un medic care ajutat de Șura îi acordă toate îngrijirile necesare, dar Tatiana pierde copilul și din cauza hemoragiei încă nu se știe dacă va supraviețui. Mîrza îl vede pe Seyit și îl întreabă de ce n-a venit direct acasă și locuiește la casa din podgorie. El îl invită la o discuție și îi spune despre Șura. Colonelul Eminoff izbucnește în insulte la adresa Șurei, amanta rusoaică pe care n-o dorește pe pământurile lui. Seyit se îndârjește și răspunde că nu este de acord cu ceea ce crede tatăl lui despre Șura și că el se însoară cu ea.

  In dragoste si in razboi ep. 4 rezumat
  În acest timp Petro sosește la casa de la podgorie în momentul în care Șura ieșise afară încă marcată de cele întâmplate cu Tatia. Petro o îmbrățișează pe Șura și din nou îi promite că n-o s-o mai lase singură niciodată. Mîrza face o criză de nervi după ce pleacă Seyit aruncând totul în jur în dormitorul lui. Petro, pe cerdacul casei de la podgorie, îl calmează pe Celil care se plimbă ca un leu în cușcă neștiind dacă Tatia va fi bine sau nu. Seyit se apropie de casă și îl vede pe Petro, pe care nu-l aștepta și despre care nu știa că are să vină acolo ...
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  RE

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Noi 28, 2015 6:36 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Noi 28, 2015 5:51 pm

  KURT SEYIT VE SURA
  EP.5
  Colonelul Eminoff este foarte supărat pe Seyit și le impune celorlalți membri ai familiei să nu mai meargă deloc la casa din podgorie. El crede că Seyit va respecta regulile familiei, pentru că altfel n-are ce căuta acasă. Șura este speriată de câtă hemoragie a avut Tatiana, și Petro încearcă s-o liniștească, deși ea ar fi vrut ca Seyit să se afle acolo. Medicul pleacă spunând că deocamdată Tatiana este bine, dar va fi în pericol dacă va continua să sângereze.

  In dragoste si in razboi ep. 5
  Baroneasa Lola se întâlnește cu un anume Victor căruia îi scrisese că vrea să plece din țară în Anglia, dar acesta îi răspunde că deja părăsirea țării este un lucru ilegal și o poate ajuta doar să plece la Istanbul, și să fie spioană pentru el. Lolei i se citește pe chip că nu-i convine deloc această propunere, dar se pare că nu are altă cale de urmat. În casa colonelului se află despre avortul spontan al Tatianei și începe bârfa, că e păcat să faci copil fără să fii măritată și că Dumnezeu a înfăptuit așa ceva, tocmai pentru că cei doi iubiți trăiau în păcat. Celil aude că se bârfește și le cere femeilor puțină decență și respect pentru Tatiana. Oricum, mama lui Seyit nu are interesul să se ducă vorba că în casa lor s-a petrecut așa ceva. Seyit se reculege pe malul lacului și acolo îl găsește un vechi prieten, Yasuf, trecut acum de partea rebelilor. La câmp, Cemil îl informează pe Mîrza că muncitorii rebeli au plecat și s-au alăturat grupurilor revoluționare. Colonelul se enervează și ia o sapă să sape și el pământul dacă oamenii au alte cele de făcut.

  Seara, Șura iese puțin afară să ia o gură de aer și să-l lase pe Celil s-o hrănească pe Tatia. Petro nu scapă momentul și vine să o întrebe de Seyit (care nu a apărut deloc după întrevederea cu tatăl său), apoi spune că poate va veni cu zeci de cadouri, sau cu părinții lui, sau cine știe ce surprize îi vor aduce Șurei tradițiile turcești? Când Seyit apare acasă și Tatia îl întreabă de părinții lui, el evită să vorbească despre ei, iar Petro observă că nu vrea să vorbească despre asta. De aceea forțează nota și la cină îl îndeamnă pe Seyit să-o ducă pe Șura în fața părinților lui, că de ce mai așteaptă?

  In dragoste si in razboi ep. 5
  Bărbații vorbesc despre faptul că rebelii se grupează și trec la acțiune. Seyit își amintește de Yasuf, care nu a vrut să dea noroc cu el și spune că oameni la care nu s-ar fi așteptat au trecut de partea celorlalți. Când se află în dormitor cu Șura, îi spune că nu se află în siguranță acolo și că vor fi nevoiți să plece. Undeva prin pădure, Petro vine și se alătură unui grup de rebeli prezentându-se drept Mișa Soroky, apoi discută cu ei cum să atace casa și familia Eminoff. Celil se întâlnește în noapte cu Guzide, o fată din Alusta, cu care are un copil, și care acum îl aștepta și pe care o sărută.

  In dragoste si in razboi ep. 5
  Seyit și Celil sunt nevoiți să plece și să se organizeze ca să poată să-și apere familia de rebeli. Petro se duce și el cu ei, ca să afle ce vor să pună la cale. Șura și Tatiana, care se simte mai bine, dar totuși are febră, rămân la casa de la podgorie. Șura corespondează cu Valentina, care s-a căsătorit cu Constantin și acum locuiesc cu toții la o mătușă, dar nu le spune nimic surorilor și mamei ei despre pericolul rebelilor sau despre drama prin care a trecut Tatiana. Osman primește de la mama lui, pe ascuns, niște scrisori pe care ea îi spune să i le dea lui Seyit. Osman pleacă dar nu știe că Mîrza și Mahmut se plimbau prin pădure și se iau după el. Când ajunge la podgorie, o vede pe Șura care se prezintă drept logodnica lui Seyit. Osman este oarecum încurcat, dar îi dă scrisorile și când să plece apare Mîrza. Șura se arată foarte bucuroasă de cunoștință, dar zâmbetul îi piere imediat, pentru că bătrânul colonel îi vorbește dur și spune că știe cine este, este doar o musafiră. Șura își dă seama acum că părinții lui Seyit n-o vor.

  In dragoste si in razboi ep. 5
  Ajuns acasă, Mîrza o mustră pe Zahide, pentru că și-a dat seama că ea i-a scris lui Seyit, să vină să-și ceară iertare de la tatăl lui.
  Seyit cu Celil și Petro se întorc din sat și pe drum sunt atacați în pădure de rebelii anunțați și organizați de Petro. Are loc un schimb de focuri, iar la un moment dat Petro parțial ascuns de niște crengi, îndreaptă pistolul spre Seyit și trage...

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  remarcabil

  Mesaj  dojin7777 la data de Vin Dec 04, 2015 3:24 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Dec 05, 2015 4:41 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Dec 05, 2015 4:45 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Dec 05, 2015 3:34 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Vin Dec 11, 2015 10:10 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Lun Dec 14, 2015 6:56 am

  MAHALAGEASCA
  avatar
  geta

  Mesaje : 8351
  Data de înscriere : 31/07/2014
  Varsta : 67
  Localizare : Bucuresti

  Re: REMARCABIL!!!

  Mesaj  geta la data de Lun Dec 14, 2015 8:38 pm

  dojin7777 a scris:MAHALAGEASCA

  Ciudată combinația, dar a reușit. Dans rusesc , dansatori americani și muzica țigănească a lui Goran Bregovic.

  avatar
  geta

  Mesaje : 8351
  Data de înscriere : 31/07/2014
  Varsta : 67
  Localizare : Bucuresti

  Re: REMARCABIL!!!

  Mesaj  geta la data de Lun Dec 14, 2015 8:46 pm

  Uite ceva mult mai frumos . Mahalageasca pe gheață , tot cu ruși . Cei mai buni patinatori din lume . Părerea mea !!!!!!

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 11:58 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 12:02 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 12:06 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 12:15 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  Re: REMARCABIL!!!

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 12:23 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Dec 30, 2015 12:28 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Dum Ian 03, 2016 8:08 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mar Ian 05, 2016 12:49 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mar Ian 05, 2016 2:58 am

  Un
  > calendar ortodox deosebit.
  > De
  > pastrat! Pana in 2037!
  > Cu un
  > click se intra pe ziua dorita si afli viata sfintilor din
  > acea zi....
  > Se
  > dovedeste a fi o enciclopedie intreaga, incluzand si biblia
  > daca urmaresti toate linkurile.
  > Sa va fie de folos!
  >
  > http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Joi Ian 07, 2016 8:01 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Ian 16, 2016 11:34 pm

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Lun Ian 18, 2016 5:04 am

  Abraham Lincoln a
  > fost ales la Congresul din 1846.
  > John F. Kennedy a fost ales la Congresul din 1946.
  >
  > Abraham Lincoln a fost ales presedinte in 1860.
  > John F. Kennedy a fost ales presedinte in 1960.
  >
  >
  > Ambii au fost deosebit de interesati de drepturile civile.
  > Ambele lor soţiile au pierdut cate un copil in timp ce
  > trăiau la Casa Albă.
  >
  > Ambii presedinti au fost împuşcat intr-o zi de vineri.
  > Ambii presedinti au fost împuşcat în cap.
  >
  >
  > Acum, devine cu adevărat ciudat:
  >
  > Lincoln a avut un secretar care se numea Kennedy..
  > Kennedy a avut un secretar care se numea Lincoln .
  >
  > Ambii au fost asasinati de către un sudist.
  > Ambele au fost urmati la conducere de catre un sudist numit
  > Johnson.
  >
  >
  > Andrew Johnson, care i-a urmat lui Lincoln , s-a nascut in
  > 1808..
  > Lyndon Johnson, care i-a urmat lui Kennedy, s-a nascut
  > in anul 1908.
  > John Wilkes Booth, care l-a
  > asasinat pe Lincoln , s-a născut în 1839.
  >
  > Lee Harvey Oswald, care l-a asasinat pe Kennedy, s-a nascut
  > in 1939..
  > Ambii asasini au avut nume compuse
  > din trei cuvinte.
  >
  > Ambele nume sunt compuse din cincisprezece litere.
  >
  > Acum, să vă blocheze pe loc.
  >
  > Lincoln a fost împuşcat la teatru numit "Ford".
  >
  > Kennedy a fost împuşcat într-o masina numita "
  > Lincoln "
  >
  > construita de
  > "Ford".
  >
  > Lincoln a fost împuşcat într-un teatru şi asasinul a
  > fugit şi s-a ascuns
  > într-un depozit.
  > Kennedy a fost împuşcat dintr-un depozit şi asasinul
  > fugit şi s-a ascuns
  > într-un teatru.
  >
  > Booth si Oswald, ambii asasini au fost ucisi, la randul lor,
  > înainte de
  > finalizarea
  > cercetarilor.
  >
  > O alta "intamplare"....
  >
  > O săptămână înainte ca Lincoln sa fie împuşcat, el a
  > fost in
  > Monroe, Maryland,
  > SUA
  > O săptămână înainte ca Kennedy saa fie împuşcat, el a
  > fost
  > cu Marilyn
  > Monroe.
  >
  >
  > Ciudatenii?
  > Cine si-a inchipuit vreodata acest
  > lucru?
  > INCREDIBIL
  > 1) Indoaie o bancnota de 20 de
  > dolari odata pe lung...
  >
  >
  >
  >
  > 2) Indoaie-o din nou dupa cum urmeaza:
  >
  >
  >
  > 3) Indoaie-o inca odata ca mai
  > inainte (...si vezi Pentagonul...)
  >
  >
  >
  >
  > 4) Acum intoarce bancnota indoita si priveste...
  >
  >
  >
  > Ce coincidenta?! O simpla indoire
  > geometrica a bancnotei de 20 de dolari iti arata o
  > premonitie catastrofala !!!
  >
  > COINCIDENTA? TU DECIZI DACA DA SAU NU
  >
  > Asta nu este totul. Dupa ce ai vazut .......
  >
  >
  > Prima data - Pentagonul in flacari
  >
  >
  >
  > Apoi -
  > Turnurile gemene.
  >
  >
  > Uite ce vezi acum ...
  >
  >
  >
  >
  > TREI COINCIDENTE PE O SIMPLA BANCNOTA DE 20 $
  >
  >
  > Si asta nu este totul!! 9(luna) + 11(ziua)=20 ($)
  >
  > Sper ca
  > v-am captat atentia, nu-i
  > asa?
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  REMARCABIL

  Mesaj  dojin7777 la data de Mier Ian 20, 2016 6:13 am


  Continut sponsorizat

  Re: REMARCABIL!!!

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Mar Oct 23, 2018 6:53 pm