Este un forum in care vei gasi toate informatiile necasare despre telenovele, seriale si nu numai.


  NUNTA A LA GREC

  Distribuiţi
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  NUNTA A LA GREC

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Aug 15, 2015 2:25 am

  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  NUNTA A LA GREC

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Aug 15, 2015 6:52 am

  Actriţa-scriitoare, care şi-a adaptat propriul spectacol de teatru pentru marile ecrane are ceva de spus: o poveste mare, autobigrafică, foarte, foarte amuzantă şi tandră despre familia ei greacă, în care a crescut, în Winnipeg, Canada.

  Toţi membrii familiei Portokalos sunt îngrijoraţi pentru Toula care este încă nemăritată la 30 de ani. Ea lucrează la "Dancing Zorba", restaurantul grecesc al părinţilor săi, iar zilele sale sunt monotone şi plictisitoare, ca şi părul, hainele sau atitudinea ei. Toula refuză oferta tatălui ei de a merge în Grecia pentru a-şi căuta un soţ. Îşi ia o slujbă la agenţia de turism a mătuşii sale, unde frumosul străin văzut în restaurant o descoperă pe noua Toula. Ian Miller, profesor la liceu, este înalt, frumos şi sigur nu este grec.

  El îi cere o întâlnire şi curând se îndrăgostesc. Toula nu ştie ce-l va supăra mai tare pe tatăl său, faptul că Ian este "un străin" sau că Ian este vegetarian. Nimic nu mai contează de vreme ce el o cere în căsătorie. Cei doi mai au de rezolvat o problemă: cum să-i prezinte pe părinţii conservatori ai lui Ian, părinţilor Toulei, mătuşilor, unchilor, bunicii şi celor 27 de veri primari. Toula ştie că dacă Ian se va descurca cu rudele sale nebune şi va trece la religia ortodoxă greacă, ei vor avea o nuntă mare, grecească, inclusiv o limuzină albastră, două sculpturi în gheaţă şi zece domnişoare de onoare îmbrăcate în turcoaz, va avea un tort de nuntă cu cinci straturi şi o fântână de şampanie.

  Filmul este o mică bijuterie, cu exagerările lui cu tot. Este rudă bună cu "Moonstuck" şi cu "Oglinda cu două feţe". Toula punându-şi lentile de contact pentru prima oară, probând haine (aici apropierea de Cher este mai evidentă), mama şi mătuşa, vorbind cu accent bizar, la masă dirijând discuţia ca să se prindă tatăl, ea cu genunchii moi după o serie de hot kisses, desele ei priviri jenate în lateral sau mătuşa Voula care dă drumul fără atenţionare în faţa crispaţilor socri unei poveşti tâmpite cu o umflătură pe ceafă, toate şi încă multe aluzii, gaguri, ironii încheagă un film mititel, fără mari pretenţii, dar irezistibil. Grecoaica Toula înfloreşte când întâlneşte dragostea şi trece cu graţie de la Răţuşca cea urâtă la fericită Regină, mireasă ortodoxă în rândul lumii. Dincolo de povestea în sine, de personajele secundare ilare, atragem atenţia asupra lui John Corbett. Yasu!
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  NUNTA A LA GREC

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Aug 15, 2015 6:56 am

  Toti membrii familiei Portokalos sunt ingrijorati pentru Toula (NIA VARDALOS). Este inca nemaritata la 30 de ani, ea lucreaza la Dancing Zorba, un restaurant grecesc al parintilor sai, Gus (MICHAEL CONSTANTINE) si Maria (LAINIE KAZAN)
  Zilele sale sunt monotone si plictisitoare, ca si parul, hainele si atitudinea ei. Toula refuza oferta tatalui ei de a merge in Grecia pentru a-si cauta un sot. Parea ca ea nu dorea sa se marite. Totusi Toula isi dorea ceva mai mult, ceva doar pentru ea.
  Tocmai cand isi dorea sa fie draguta, ea da cu ochii de un frumos strain inalt, aflat in restaurant si ingheata ca o statuie greceasca, aflata in fata casei familiei sale. Frumosul strain de-abia o baga in seama.
  Toula este pregatita pentru o schimbare. Dar din pacate, restul familiei sale nu este. Ea intocmeste un plan de a merge la un curs de calculatoare in ciuda obiectiilor batranului ei tata (De ce are ea nevoie de scoala? Este destul de isteata pentru o fata!). El crede ca, kimono-ul a fost inventat de greci, la fel ca filozofia si astronomia.
  Cateva ore de calculatoare, cateva lentile de contact si o noua atitudine este tot de ce are nevoie Toula pentru inceput. Ea isi ia o slujba la agentia de turism a matusii sale, unde frumosul strain o descopera pe noua Toula. El este Ian Miller (JOHN CORBET), profesor la liceu, este inalt, frumos si sigur nu este grec.
  El ii cere o intalnire si curand se indragostesc. Toula nu stie ce-l va supara mai tare pe tatal sau, faptul ca Ian este un strain sau ca Ian este vegetarian.
  Nimic nu mai conteaza de vreme ce el o cere in casatorie. Cei doi mai au de rezolvat o problema, cum sa-i prezinte pe parintii conservatori a lui Ian, parintilor Toulei, matusilor, unchilor, bunicii si celor 27 de veri primari.
  Toula stie ca daca Ian se va descurca cu rudele sale nebune si va trece la religia ortodoxa greaca, ei vor avea o nunta mare, greceasca, inclusiv o limuzina albastra, doua sculpturi in gheata si zece domnisoare de onoare imbracate in turcoaz, va avea un tort de nunta cu cinci straturi si o fantana de sampanie.
  Nunta a la grec, o comedie romantica produsa de Playtone, se bazeaza pe povestirea scrisa de Nia Vardalos.
  Regizat de Joel Zwick si adaptat pentru ecran de Vardalos, filmul este produs de Rita Wilson, Tom Hanks si Gary Goetzman.
  Norm Waitt, Paul Brooks si Steven Shareshian sunt producatorii executivi. Jim Milio, Melissa Jo Paltier si Mark Hufnail (dela MPH Entertainment) sunt co-producatori. Jeffrey Jur este operator, Gregory Keen este scenograf si Mia Goldman este editoarea filmului.
  avatar
  dojin7777

  Mesaje : 2221
  Data de înscriere : 31/07/2014

  NUNTA A LA GREC

  Mesaj  dojin7777 la data de Sam Aug 15, 2015 2:01 pm


  Continut sponsorizat

  Re: NUNTA A LA GREC

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Lun Aug 20, 2018 7:44 am